Τι Είναι η Έκπτωση Συνέπειας Ρεύματος;

Έκπτωση Συνέπειας

Οι εταιρείες παροχής ενέργειας, εκτός από το κόστος της κιλοβατώρας, διαφοροποιούνται από τον ανταγωνισμό και μέσω των επιπλέον υπηρεσιών, των προσφορών και των εκπτώσεων που παρέχουν. Από την τελευταία κατηγορία, αυτή που συναντάμε πιο συχνά από όλες σχεδόν τις εταιρείες είναι η έκπτωση συνέπειας.

Τι είναι, όμως, η έκπτωση συνέπειας; Είναι ο τρόπος με τον οποίο η εταιρεία ανταμείβει τους πελάτες της για την έγκαιρη εξόφληση των λογαριασμών τους, ανεξάρτητα αν είναι έναντι ή εκκαθαριστικοί. Η συνέπεια ανταμείβεται με έκπτωση στον λογαριασμό.

Πάρε όντως το φθηνότερο ρεύμα. Μην σε μπερδεύουν τα “χρώματα”.

Οι χρεώσεις που περιλαμβάνει η έκπτωση συνέπειας

Η έκπτωση συνέπειας αφορά τις χρεώσεις προμήθειας, όταν ο καταναλωτής εξοφλεί τους λογαριασμούς του έγκαιρα και δεν έχει οφειλές ως προς την ποσότητα ρεύματος που καταναλώνει. Οι ρυθμιζόμενες χρεώσεις, όπως είναι το ΕΤΜΕΑΡ και οι φόροι ή τα τέλη, υπολογίζονται από την πολιτεία ή τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας. Οπότε, δεν μπορεί να παρέμβει σε αυτές ο πάροχος. Η έκπτωση συνέπειας δεν είναι σταθερή, καθώς εμπίπτει στον τομέα του ανταγωνισμού και την ορίζει η εκάστοτε εταιρεία παροχής.

Έκπτωση Συνέπειας της Elpedison στους συνεπείς πελάτες

Αυτή τη στιγμή η Elpedison προσφέρει τη μεγαλύτερη έκπτωση συνέπειας της αγοράς με την έγκαιρη εξόφληση των λογαριασμών.

ΓΙΑΤΙ FTHINOREYMA.GR

ΣΕ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ;

Ξέρουμε ποιός έχει το φθηνότερο ρεύμα