ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΡΕΥΜΑ!

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΦΘΗΝΟΤΕΡΟ ΡΕΥΜΑ & ΑΕΡΙΟ

Ρεύμα & φυσικό αέριο στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς!

Bonus: Δωρεάν υπηρεσία HomeRepair σε όλους τους συνδρομητές. 

ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΡΕΥΜΑ!
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΦΘΗΝΟΤΕΡΟ ΡΕΥΜΑ & ΑΕΡΙΟ

Αλλάζεις Πάροχο Ρεύματος;

Παρέχουμε: Δωρεάν αλλαγή ονόματος από ΔΕΗ | Άμεση επανασύνδεση | Καμμία κρυφή χρέωση | Πληροφορίες για τη χαμηλότερη τιμή κιλοβατώρας | Καταπληκτική εξυπηρέτηση.

Ενδιαφέροντα Άρθρα

Τι πρέπει να ξέρετε για την αγορά φθηνού ρεύματος, για την αλλαγή παρόχου ρεύματος και για την κατανάλωση ρεύματος.

Τιμή Κιλοβατώρας

Τι Είναι η Τιμή Κιλοβατώρας;

Ζητούμενο του κάθε καταναλωτή ηλεκτρικής ενέργειας είναι το οικονομικό ρεύμα με όσο το δυνατόν μικρότερη τιμή κιλοβατώρας (kWh). Οι πάροχοι, έχοντας αυτό κατά νου, παρουσιάζουν

Περισσότερα »

Συχνές Ερωτήσεις για Φθηνότερο Ρεύμα & Φυσικό Αέριο

Εμείς δεν σας χρεώνουμε τίποτα επιπρόσθετο για το σύνολο της διαδικασίας αλλαγής παρόχου ρεύματος ή φυσικού αερίου. Απλά σας βοηθάμε να γίνετε συνδρομητής/τρια. Σας παρέχουμε όλες τις πληροφορίες για να διαλέξετε την καλύτερη λύση για το σπίτι ή την επιχείρησή σας.

Ναι, είναι. Λαμβάνετε καλύτερες τιμές από τους εναλλακτικούς παρόχους και από τη ΔΕΗ. Μπορούμε να σας το δείξουμε όταν επικοινωνήσετε μαζί μας.

Θα σας τα εξηγήσουμε όλα. Θα πρέπει να δείτε αν υπάρχει έκπτωση συνέπειας στις πληρωμές σας, αν επιβάλλεται κόστος αποδέσμευσης από την εκάστοτε εταιρεία, και φυσικά να διαβάσετε αναλυτικά και προσεκτικά τους όρους του συμβολαίου σας.

Εμείς αναλαμβάνουμε όλη τη διαδικασία της αλλαγής. Η διαδικασία διαρκεί λίγες ημέρες, αφού επιλέξετε το πρόγραμμα που σας καλύπτει. Θα στείλουμε δικό μας courier να παραλάβει τα δικαιολογητικά και οτιδήποτε χρειάζεται για να γίνετε συνδρομητής/τρια στο νέο σας πάροχο ρεύματος.

Θα στείλουμε courier με δική μας χρέωση ώστε να του δώσετε ότι σας ζητηθεί και χρειάζεται.

Από την 1η Αυγούστου 2022, η ρήτρα αναπροσαρμογής έχει τεθεί σε αναστολή για έναν χρόνο και το σχετικό κόστος έχει ενσωματωθεί στην τιμή κιλοβατώρας, ώστε οι καταναλωτές να έχουν μία ενιαία χρέωση. Στη διάρκεια αυτού του χρόνου, οι πάροχοι ρεύματος έχουν την υποχρέωση της ανακοίνωσης (κάθε μήνα) των τιμολογίων τους για τον επόμενο μήνα. Η αλλαγή παρόχου ρεύματος και αερίου μπορεί να γίνει από εσάς τον/την συνδρομητή/τρια οποιαδήποτε στιγμή θέλετε και δεν υπάρχει κάποια ποινή πρόωρης αποχώρησης.

Επιπρόσθετα, υφίσταται κρατική επιδότηση για το ρεύμα. μέσα από το Ταμείο Ενεργειακής Μετάβασης. Δικαιούχοι είναι όλοι οι καταναλωτές των προγραμμάτων ανεξαρτήτως παρόχου, ιδιώτες και επαγγελματίες. Περιλαμβάνονται όλες οι κατοικίες (κύριες και μη), οι επαγγελματικές χρήσεις και τα κοινωνικά/ειδικά τιμολόγια (Κ.Ο.Τ).

Οι εκπτώσεις της επιδότησης εμφανίζονται στον λογαριασμό του καταναλωτή, στο πεδίο «Πίστωση Ταμείου Ενεργειακής Μετάβασης.